Te

El te és la infusió de les gemmes, fulles i tiges joves de l’especie botànica Camellia sinensis en els seus diferents graus i tipus de fermentació, en bon estat de conservació, convenientment preparades per al consum humà, aportant l’aroma i sabor característics de la seva varietat i zona de producció. Encara que actualment se cultiva en més de 40 països de tot el món, aquest arbust sempre ha crescut de manera silvestre a l’Orient Extrem.

Aquesta planta deu el seu primer nom occidental al botànic i missioner jesuïta Jiří Josef Camel, també conegut como Camellus, que fou qui transportà plantes de camèlia des de Filipines a Europa ja al segle XVII. En el seu honor i com a reconeixement, el científic i naturalista Carlos Linneo fou qui li donà el nom “Camellia” a aquest gènere.

Existeixen diferents varietats, el te verd, negre, blanc, Pu-erh o roig, groc, Oolong i d’altres. Obtinguts bàsicament en funció del seu grau d’oxidació. Entre les seues propietats podem assenyalar el seu poder antioxidant. És a més, una beguda energètica, astringent, nutritiva (per contenir sals, minerals i vitamines) que ajuda a prevenir malalties cardiovasculars i disminueix el risc de contreure càncer.

A la nostra botiga oferim una extensa varietat de te d’alta qualitat, ja que hem triat les millors collites de diferents regions del món. Us invitem a conèixer i descobrir la nostra selecció i gaudir-ne dels seus sabors.

Podeu llegir una mica més sobre aquests productes medicinals aquí: Toteko plantes medicinals