Suplementació

En l’actualitat, els suplements nutricionals inclouen vitamines, minerals, herbes i substàncies botàniques, algun oli essencial, aminoàcids, enzims i altres productes. Es presenten en diferents formes: pastilles o píndoles tradicionals, càpsules, en pols i en begudes.

El consum de suplements de micronutrients pot ser convenient quan es requereixen majors quantitats en un o més micronutrients i aquestes recomanacions no poden ser aconseguides a través de la dieta mitjançant el consum d’aliments convencionals. En general, els suplements nutricionals beneficien la salut i ajuden a controlar alguns trastorns.

Aquestes situacions es poden donar amb més freqüència en determinades etapes del cicle vital en què les necessitats estan augmentades com en el cas de malalties on es produeix mala absorció de nutrients, en l’embaràs i la lactància i en especial, en persones majors de 65 anys amb malalties cròniques.

Tots els productes etiquetats com a suplements nutricionals inclouen una secció amb els ingredients, quantitat d’ingredients actius per porció i altres ingredients agregats (com farcits, aglutinants, etc.). El fabricant suggereix la quantitat a ingerir.

No s’han d’ingerir suplements dietètics per tractar un problema de salut que vostè mateix s’hagi diagnosticat. Consulti sempre al seu metge o terapeuta, ja que poden donar-se interaccions amb altres suplements o amb medicaments que estigui prenent.

 


Leave a Reply