Cosmètica

A la nostra botiga Toteko, pot trobar una àmplia selecció de productes de cosmètica natural, alguns fins i tot avalats pel certificat ecològic de la Unió Europea. Hem classificat els productes en els següents grups per fer més visible i clara la nostra oferta:

  • Cabell: xampús (envasats, sòlids i fins i tot a granel), condicionadors, suavitzants, sèrum, màscares, tints, henna.
  • Rostre: cremes per a tots tipus de pell, sèrum, cremes solars, BB creams, gels netejadors, llets netejadores, aigües micelars, hidrolats, tònics, bàlsams labials, pastilles de sabó, mascaretes, exfoliants, mantegues, contorn d’ulls.
  • Cos: locions corporals, olis, gels de dutxa (disponibles també a granel), sabons artesanals i al tall, cremes de dutxa, exfoliants, cremes per a peus, crema per mans.
  • Cura personal: perfums sòlids, colònies, pastes de dents, col·lutoris, bàlsam i crema per a l’afaitat, raspalls de dents, gels íntims, tovalloletes netejadores, higiene íntima femenina, olis essencials, cremes reparadores per a pells sensibles i atòpiques.
  • Maquillatge: laques per a ungles, brillantors de llavis, barres de llavis, màscara de pestanyes, ombres d’ulls, llapis d’ulls, colorets, correctors, maquillatges com a base i il·luminadors entre d’altres.

 

 


Leave a Reply